Het Woningabonnement is een samenwerking tussen partners.

Woningabonnement partners

Het Woningabonnement is tot stand gekomen met de bedrijven Wolters Vastgoedbeheer BV, Van Wijnen Oost BV, Van Dorp installaties BV, de woningbouwcorporatie Rentree, KonnecteD, de gemeente Deventer en de provincie Overijssel. De samenwerking komt voort uit het Blok voor Blok- project. Deze partijen hebben hun krachten gebundeld om Deventer duurzamer te maken. Op dit moment loopt een pilot van 20 Woningabonnementen en wordt gewerkt aan een opschaling naar 600 abonnementen, de provincie Overijssel en het Energie Fonds Overijssel (EFO). Voor de pilot en de opschaling heeft de gemeente Deventer een lening beschikbaar gesteld van € 400.000.-.

Op dit moment is bij de opschaling van het Woningabonnement de gemeente Deventer betrokken. De insteek is dat het Woningabonnement verder wordt uitgerold. In eerste instantie in Overijssel, maar uiteindelijk landelijk.Aanmelden als partner

Woningabonnement aanbieders

De eerste woningabonnementen zijn aangeboden door WDW ESCo Hold B.V. in de gemeente Deventer. De eerste opschaling zal plaatsvinden in Deventer en aangeboden worden door WOAB Overijssel. Op termijn is het de bedoeling dat meerdere aanbieders het Woningabonnement, conform het keurmerk gaan aanbieden. Dit kan in Overijssel, maar ook daarbuiten. De consument heeft de vrijheid om een eigen aanbieder te kiezen. Dit blijft van kracht bij het afsluiten van een Woningabonnement.

AanbiedersBent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie of een afspraak maken voor een oriënterend gesprek?
Neem dan contact op met een Woningabonnement aanbieder.

Meld je aan voor de Woningabonnement Nieuwsbrief

  • Schrijf u in en ontvang drie maal per jaar een nieuwsbrief.