Kies uw abonnement

Bij het Woningabonnement kunt u kiezen uit een set aan maatregelen. Op basis van een intakegesprek en een energiescan van de woning wordt in overleg met u een aanbieding opgesteld. U kunt kiezen uit de volgende categorieën:

De maatregelen uit categorie 1 en 3 verdienen zich binnen de looptijd van uw abonnement terug. Dit betekent dat de kosten van het abonnementsgeld plus de resterende energierekening lager zijn dan de energierekening voor de ingreep. De maatregelen uit categorie 2 verdienen zich niet terug binnen de looptijd van het contract. U kunt er desondanks voor kiezen de maatregelen te laten uitvoeren ten behoeve van comfortverbetering en kiezen voor een langere abonnementsperiode of een hoger abonnementsbedrag. Ook een eigen bijdrage hoort tot de mogelijkheden waardoor het maandelijks abonnementsbedrag lager wordt. De combinatie van maatregelen worden altijd op maat gemaakt.

Naast het aanbieden van de maatregelen houdt het Woningabonnement ook de volgende diensten in:

  • Consumentenvoorlichting en service met betrekking tot energiebesparing
  • Een onderhoudscontract ten behoeve van het optimaal functioneren van installaties
  • Administratieve afhandeling in één hand
  • Financiering van de maatregelen

Wat zijn de voordelen?

Met het Woningabonnement verhoogt u het comfort en verlaagt u het energieverbruik van uw woning zonder daar zelf voor te hoeven investeren. De ingrepen passen in een groot aantal gevallen binnen de huidige maandlasten voor energie. Daarnaast ontzorgt het Woningabonnement de consument. De klant krijgt consumentenvoorlichting en service met betrekking tot energiebesparing, beschikt over een onderhoudscontract voor het optimaal functioneren van installaties. De administratieve afhandeling wordt geregeld en de maatregelen zijn gefinancierd.

Hoe sluit je het abonnement af?

Bespaar makkelijk en snel met een Woningabonnement.

Op dit moment loopt er een pilot in Deventer. Dit wordt op termijn verder uitgebreid in Overijssel. Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met een Woningabonnement aanbieder.